Verzenden & Retouren

Verzenden

Het kan tot 10 werkdagen duren om je bestelling te versturen. Echter duurt dit normaliter 2-3 werkdagen. Zodra je je order hebt geplaatst via www.studioroem.nl/shop zullen we je een e-mail sturen ter bevestiging van je order. Tevens informeren wij je per e-mail zodra je bestelling is verstuurd. Deze verzendbevestiging bevat de verzenddetails samen met de track and trace indien deze beschikbaar is.

Levertijd

Bestellingen worden verzonden met Post NL. De levertijd hangt af van het afleveradres en de drukte bij Post NL.

Order annuleren

Zodra je een order hebt geplaatst via www.studioroem.nl/shop zullen wij het verzendproces in gang zetten. Als je van gedachten verandert en je order graat wilt annuleren kunnen wij dit voor je in orde maken mits je bestelling nog niet is verzonden. Stel ons zo snel mogelijk op de hoogte van je wens om je order te annuleren via telefoon of e-mail.

Retour

Het is mogelijk je bestelde artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Om een retour ingang te zetten neem eerst contact met ons op via e-mail.

Geef duidelijk in het onderwerp ‘RETOUR’ aan en geef aan welke ordernummer je graag wil retourneren.

Zodra wij het retourverzoek ontvangen zullen wij u de juiste retourgegevens opsturen. Retour kosten zijn voor uw eigen rekening en worden niet vergoed. Goederen dienen in nieuwstaat en onbeschadigd te worden geretourneerd.